089 76 28 60

Vraag nu uw
vrijblijvende offerte!

ONLINE OFFERTE
AANVRAAG

Over ons

In 1959 gestart door Louis Conings als eenmansbedrijf voor voegwerken en geveldecoratie, is CONINGS NV uitgegroeid tot een bloeiende familiale KMO met een ruime waaier aan activiteiten. CONINGS NV is actief in gevelbepleistering, gevelreiniging en -renovatie, gritstralen en zandstralen.

 

Vanaf 1985 werd er een nieuwe afdeling opgericht voor het stofvrij kogelstralen, frezen en schuren van beton- en staalvloeren. Sinds 2010 zijn deze activiteiten ondergebracht in een afzonderlijke vennootschap CONINGS BVBA.

Deze ontwikkeling werd verwezenlijkt door een continue opbouw en diversificatie onder een dynamische familiale leiding.

Gestage groei door inzet op innovatie

Typerend is de permanente aandacht voor nieuwe tendenzen, technieken en marktbehoeften. Voortdurend investeren is de boodschap om vooraan te blijven. Zo zijn omzet en personeelsbestand, ongeacht de wisselvalligheden van de conjunctuur, gestaag blijven toenemen.

CONINGS biedt haar diensten ook aan vanuit haar uitvalsbasis te Antwerpen om het hoofd te bieden aan de steeds groter wordende mobiliteitsproblemen.

De uitzonderlijke eigen ervaring blijft echter de beste basis voor vernieuwing en groei, en maakt het mogelijk zeer flexibel in te spelen op de vragen van de opdrachtgevers.

Kernwaarden

Als familiale onderneming besteedt CONINGS alle aandacht aan goede relaties met de opdrachtgevers. Mentaliteit en organisatie zijn een garantie voor betrouwbaarheid.

 De pijlers waarop CONINGS is opgebouwd :

  • Hoogstaand vakmanschap en ruime ervaring op een breed werkterrein
  • Flexibiliteit in dienstverlening
  • Stiptheid in het respecteren van planning en werkterreinen
  • Veiligheid voor personeel en derden