089 76 28 60

GEVELBEPLEISTERING OP METSELWERK

Gevelbepleistering kan rechtstreeks op metselwerk aangebracht worden, zowel bij nieuwbouw als bij te renoveren woningen.

Uw gevels afgewerkt met een gevelbepleistering geven uw woning een nieuw stralend uiterlijk.

MINERALE KRABPLEISTER

DSC01381

Deze bepleistering is samengesteld uit de natuurlijke grondstoffen zand, cement en kalk waarbij een aantal toeslagstoffen bijgevoegd worden. De mortels zijn fabrieksmatig samengesteld en zijn in de massa gekleurd.

Na het aanbrengen van een raaplaag met wapeningsweefsel over de gehele oppervlakte, wordt de pleisterlaag aangebracht in een laagdikte van 12 à 15 mm.
Op het juiste bindingsmoment wordt met speciaal daarvoor ontworpen gereedschap de toplaag gekrabd waardoor de typische krabpleister-structuur ontstaat.
De minerale krabpleisters zijn gevoelig voor omgevingsfactoren zoals algen en mossen.

SILICONENPLEISTER

IMG 20190320 103455

Vóór er een siliconenpleister aangebracht kan wordt, worden de gevels eerst volledig uitgeraapt door middel    van het aanbrengen van een cementering met een bastaardmortel. In deze cementering wordt er over de    gehele oppervlakte een wapeningweefsel aangebracht.  Na enige droogtijd wordt er een grondeerlaag aangebracht op de cementering en aansluitend wordt de     eindlaag met siliconenpleister aangebracht.
De kleurkeuze is haast onbeperkt!
Een sliconenpleister heeft hoge waterwerende kwaliteiten en gaat minder snel vervuilen.
Onderhoudsvriendelijk is de siliconenpleister zeker.